El PP culpa els pares de la desnutrició infantil

Reprodueix vídeo

El portaveu adjunt del PP Rafael Hernando ha criticat en televisió que s’utilitzi als nens per fer “demagògia política”, perquè, segons ha declarat, són casos “puntuals” dels quals ha responsabilitzat als pares.

“Que es digui que s’han de fer programes perquè es diu que hi ha un problema de desnutrició infantil quan fa quatre anys se’ns deia que hi havia un problema de sobrealimentació infantil, doncs em sembla senzillament xocant”, ha assegurat Hernando, que ha coincidit amb Artur Mas, qui aquest dimarts va desmentir que a Catalunya es passés gana en resposta a l’informe del Síndic de Greuges que alertava que 50.000 nens catalans estan mal alimentats.

Hernando, que ha estat entrevistat al programa Al Rojo Vivo de Lasexta arran d’unes declaracions seves en les quals va comparar com a pròpi d’una república bananera que la Junta d’Andalusia aprovés per decret oferir tres menjars diaris als nens en els col·legis. El portaveu del PP no s’ha desdit i ha insistit en les seves teories demanant a la periodista que “preguntessin quants nens estan anant als col·legis ara a l’agost a Andalusia a rebre aquests programes de nutrició. Jo aquí a Almeria no conec cap“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.