Quin partit polític no vol fer vacances?

Título de la imagen
Título de la imagen

Durant el mes d’agost, els diputats catalans fan vacances i el ple del Parlament se substitueix per una Diputació Permanent, que en teoria pot prendre decisions extraordinàries si són necessàries, però que en la pràctica poca activitat registra. Aquest any podria ser diferent si s’atén la sol·licitud de la colíder d’Iniciativa per Catalunya Dolors Camats, qui ha demanat la seva convocatòria i la compareixença dels consellers de la Generalitat Neus Munter -Benestar Social i Família-, Irene Rigau -Ensenyament- i Andreu Mas-Colell -Economia i coneixement-.

Camats ha anunciat que s’ha posat en contacte amb la resta de partits per forçar les compareixences i així poder preguntar-los sobre quines mesures estan prenent contra la desnutrició infantil, després que aquest dilluns el Síndic de Greuges denunciés que 50.000 nens catalans no estan ben alimentats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides