Vint acomiadaments a Catalunya Ràdio

La plantilla de treballadors de Catalunya Ràdio accepta l'acord de l'ERO que significarà l'acomiadament de 20 treballadors en quatre anys
Catalunya Ràdio
Catalunya Ràdio

Finalment hi haurà vint acomiadaments a Catalunya Ràdio. Aquesta és la retallada de personal que s’aplicarà a la ràdio pública catalana després que el comitè d’empresa hagi signat l’acord que significarà l’acomiadament de vint treballadors en un període de quatre anys

 

La signatura de l’acord arriba després que l’assemblea de treballadors aprovés el procediment d’acomiadament col·lectiu, després que fos rebutjat divendres passat en referèndum. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha informat que la decisió final de l’assemblea de treballadors de Catalunya Ràdio modifica el resultat de la votació i significa l’aplicació del preacord a què havien arribat els representants dels treballadors i l’empresa el 31 de juliol.

 

Segons aquest acord, el 2013 s’extingiran els contractes dels treballadors que es presentin voluntaris i d’aquells que facin 61 anys o més. Els anys següents s’aniran extingint els contractes de les persones que facin 61 anys. Són els mateixos criteris que s’aplicaran als treballadors de TV3, que ja van acceptar divendres passat el preacord que preveu un màxim de 205 acomiadats entre voluntaris i forçosos.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari