Alaya imputa dos fills de Ruiz-Mateos

El cas dels ERO es converteix en el sumari per corrupció amb més imputats de la història d'Espanya
Mercedes Alaya
Mercedes Alaya

A falta que la magistrada Mercedes Alaya imputi els aforats que han estat assenyalats pels informes de la Guàrdia Civil o pels imputats a les seves declaracions, el sumari del cas dels ERO fraudulents d’Andalusia ja suma 116 imputats, superant el rècord d’un cas de corrupció a Espanya, que fins ara ostentava la instrucció del cas Malaya.

El passat 31 de juliol, la magistrada va signar una interlocutòria en la qual ampliava les imputacions a 23 persones noves, entre les quals destaquen dos dels fills de l’empresari de Jerez José María Ruiz Mateos, Javier i Pablo, als quals se’ls acusa d’irregularitats en la tramitació d’un dels ERO que una de les empreses familiars va realitzar amb finançament públic.

La resta de nous imputats són intermediaris en la tramitació dels ERO i intrusos, segons informa el diari de Sevilla. Amb aquesta interlocutòria, la magistrada compleix amb les indicacions de la Guàrdia Civil, que en un informe remès el desembre passat al jutjat assenyalava la idoneïtat d’imputar a aquestes persones. No es coneix la data en la qual els nous imputats hauran de declarar davant la magistrada, com tampoc la saben la majoria d’implicats en el cas, que esperen les notificacions judicials d’una causa que es va iniciar el 2011.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides