Bateria de desallotjaments

Tres edificis seran desallotjats en els propers dies a Salt i Santa Coloma, segons han anunciat les autoritats
Sense títol
Sense títol

L’Audiència de Girona ha ordenat desallotjar l’edifici ocupat per l’Obra Social de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) a Salt. El Jutjat d’Instrucció número 3 de Girona havia paralitzat el desnonament mentre s’investigava el cas, però el recurs de la fiscalia ha tingut èxit.

A l’edifici, propietat del Sareb, viuen actualment 16 famílies, que desconeixen quan es farà efectiu el desallotjament. Aquest immoble es troba situat en el número 91 de la calli Doctor Castany de Salt. Aquest mes de juliol la PAH va presentar davant els mitjans de comunicació la seva Obra Social, mitjançant la qual pretén ocupar edificis buits per lliurar-los a alguna de les nombroses famílies que s’han quedat al carrer.

 

Dos edificis de Santa Coloma
D’altra banda, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet té planejat desallotjar pròximament dos edificis situats a l’avinguda Generalitat on han estat ocupats 14 habitatges. En una reunió mantinguda amb els afectats, personal del consistori ha anunciat la decisió.

L’ajuntament esgrimeix perill d’incendi, tal com recull un informe arquitectònic que posa l’accent en el mal estat de l’immoble. El consistori de Santa Coloma de Gramenet pretén enderrocar l’edifici per construir en el seu lloc una plaça.
Ara com ara, treballadors de l’ajuntament han tancat la resta de pisos que no han estat ocupats i s’espera al desallotjament total per procedir a l’esfondrament de l’immoble.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari