Uns 50 agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona irrompen al ple per reclamar millores salarials

El conseller Elena ofereix a l'alcalde Viñuales reforços dels Mossos davant del conflicte obert

Agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona irrompen al ple municipal (ACN)

Una cinquantena d’agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona han irromput al ple municipal d’aquest divendres per reclamar millores salarials. La principal reclamació és que el consistori respecti el conveni que determina que els policies del cos local han de cobrar les hores extres al mateix preu que els Mossos d’Esquadra, un fet que han assegurat no es produeix.

Alhora, els agents també han demanat una ampliació de la plantilla, ja que han apuntat que falten efectius i que per això han d’acumular moltes hores extres. Davant del conflicte obert, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha parlat per telèfon amb l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, i li ha ofert reforços de Mossos per actuar a la ciutat, ja que la Guàrdia Urbana de Tarragona que es nega a fer hores extres o a cobrir grans esdeveniments.

“Preocupat amb la situació que s’està vivint a Tarragona. Acabo de mantenir contacte telefònic amb l’alcalde per posar a disposició els reforços de Mossos que siguin necessaris al servei de la ciutat”, ha indicat Elena a través d’una publicació a la xarxa social X.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari