El PP acusa el govern central “d’obstruir” la localització de Koldo García perquè comparegui al Senat

Els populars amplien l'objecte de la comissió d'investigació per obligar l'executiu de Sánchez a explicar-se

    La portaveu del PP al Senat, Alicia García, en roda de premsa (Premsa PP)

    La portaveu del PP al Senat, Alicia García, ha acusat aquest dijous al govern del socialista Pedro Sánchez de voler “obstruir” la tasca de la comissió d’investigació del cas Koldo a la cambra alta dificultant la localització de l’exassessor. En una roda de premsa a Madrid, la senadora ha dit que hi pot haver hagut una “instrucció clara” per impedir que el Senat tingués el telèfon i el domicili de Koldo García.

    “Entenc que el Govern no té molt interès que Koldo vingui dilluns a obrir la comissió d’investigació per si parla, per això entenc que hi pot haver hagut aquesta obstrucció” per part de l’executiu, ha apuntat García. Aquest dimecres, fonts del Senat van reconèixer a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) que no els estava sent possible contactar amb Koldo  qui havia d’obrir les compareixences al Senat per indagar sobre les presumptes corrupteles registrades en la compra de material sanitari durant la pandèmia.

    La portaveu del PP també ha anunciat que s’ha ampliat l’objecte de la comissió per obligar l’executiu central a explicar les seves connexions amb el cas. “Cada dia veiem informacions greus sobre les interconnexions de la trama de corrupció que envolten al president del govern espanyol i el seu executiu”, ha argumentat la popular. Preguntada per si es preveu citar al Senat Sánchez i la seva dona, Begoña Gómez, García ha dit que el PP vol “explicacions”, tot i que no cal que aquestes es donin concretament a la cambra alta.

    (Visited 25 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari