Illa confirma que compareixerà al Senat pel cas Koldo

Sobre el retorn de Puigdemont, el PSC diu que "la societat catalana ja ha superat les lògiques personalistes"

Salvador Illa - Foto: PSC

El candidat del PSC, Salvador Illa, ha considerat que la compareixença del president de la Generalitat, Pere Aragonès, per defensar al Senat la llei d’amnistia ha tingut un “resultat insignificant i nul”. “No ha aportat res al debat i és una alimentació de dos pols”, ha afegit en una entrevista a RNE en referència al PP i a l’independentisme.

D’altra banda, l’exministre de Sanitat ha confirmat que compareixerà al Senat pel cas Koldo, com havia demanat el PP aquest dilluns. “Espero que es faci amb respecte a les institucions i amb un ànim d’aclarir les coses i no d’enrarir l’ambient o crear un clima de crispació”, ha manifestat en declaracions recollides per l’ACN. Illa s’ha mostrat “tranquil i convençut” per com va actuar el ministeri amb la compra de material per afrontar la pandèmia de la covid-19.

Per la seva part, la viceprimera secretària del PSC, Lluïsa Moret, ha criticat l’anunci de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, que ha assegurat que tornarà a Catalunya el dia del debat d’investidura encara que no sigui ell president i que, si aquest és el cas, deixarà de fer política activa. “La societat catalana ja ha superat les lògiques personalistes“, ha manifestat Moret en roda de premsa, i l’ha advertit que cal “superar aquests deu anys” de governs independentistes: “No tenim més temps per perdre”.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari