La comissió del cas Koldo al Senat cita a Ábalos el 6 de maig i a Cerdán el 30 de abril

L'organisme també acorda convocar a la presidenta del Tribunal de Comptes el 29 d'aquest mes

L'exministre José Luis Ábalos, en una roda de premsa al Congrés per parlar del cas Koldo (ACN)

La comissió d’investigació del cas Koldo del Senat, on el PP té majoria absoluta, ha acordat aquest dimecres convocar a l’exministre de Transports, José Luis Ábalos, per una compareixença el pròxim 6 de maig.

Segons han indicat fonts del PP, l’organisme que estudia les “ramificacions” d’aquesta trama de suposades comissions en la compra de material sanitari durant la pandèmia també ha decidit convocar al secretari d’organització del PSOE, Santos Cerdán, pel pròxim 30 d’abril. Un dia abans s’interrogarà també a la presidenta del Tribunal de Comptes, Enriqueta Chicano.

Aquest ronda de compareixences arribarà després de les aparicions d’altres noms destacats com el de Salvador Illa, que anirà al Senat la setmana vinent.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari