Puente afirma que si Illa és president, es desbloquejarà l’ampliació del Prat

El ministre de Transports diu que l'alternativa sobre l'aeroport que planteja la Generalitat provocaria molèsties als veïns

Óscar Puente, al Congrés dels Diputats

El ministre de Transports, Óscar Puente, ha assegurat aquest dilluns que si el primer secretari del PSC, Salvador Illa, esdevé president de la Generalitat, es “desbloquejarà” l’ampliació de l’aeroport del Prat, perquè “té una idea molt clara” sobre com actuar perquè esdevingui un “hub internacional”.

“El potencial del Prat com a hub intercontinental és molt gran, i no ho està aprofitant”, ha sentenciat durant un esmorzar informatiu a Madrid. Segons Puente, la Generalitat “planteja alternatives que no són reals”, perquè millorar l’operativa de les dues pistes afectaria la població “generant més sorolls i molèsties”.

A més, ha advertit que mai s’aconseguirà un hub intercontinental “jugant amb dos aeroports”, el de Reus i el de Barcelona, “perquè la gent no ve d’Àsia, baixa de l’avió i agafa un tren o un cotxe per anar a un altre aeroport, sinó que vol utilitzar les mateixes instal·lacions”. Per tant, el titular de Transports ha afegit que “si el que volem és aquesta connectivitat no ens podem enganyar, només hi ha una sortida”.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari