La Junta Electoral ordena retirar l’estelada del castell de Tossa

Aquestes accions busquen garantir unes eleccions lliures de símbols partidistes i promoure la imparcialitat en el procés electoral

La estelada al castell de Tossa de Mar
La estelada al castell de Tossa de Mar.

La Junta Electoral de Catalunya continua prenent mesures per assegurar la neutralitat en l’espai públic per a les eleccions autonòmiques del 12 de maig. Recentment, ha ordenat la retirada d’estelades en diversos municipis, com Anglès, Tossa de Mar i Callús. Aquestes accions busquen garantir unes eleccions lliures de símbols partidistes i promoure la imparcialitat en el procés electoral.

La plataforma Impulso Ciudadano ha denunciat la presència de símbols partidistes en l’espai públic. A través de xarxes socials, ha informat sobre les mesures preses per la Junta Electoral i han destacat la importància de seguir treballant en favor d’unes eleccions imparcials.

Les denúncies han motivat accions concretes, com la retirada de l’estelada en llocs emblemàtics com el Castell de Sant Mateu de Bages. La Junta Electoral ha donat un termini curt per a la retirada dels símbols partidistes a l’espai públic.

(Visited 85 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari