Comín, cap de llista de Junts a les eleccions europees

L'exconseller s'imposa a les primàries del seu partit amb un 77% dels vots

L'eurodiputat de Junts, Toni Comín, durant la seva intervenció al ple del Parlament Europeu d'Estrasburg (ACN)

Toni Comín serà el cap de llista de Junts per Catalunya a les eleccions europees del 9 de juny després que la militància del partit, en una votació interna, li donés el 77% dels vots, davant del 9% dels sufragis recollits per Joan Josep Florensa, conseller nacional i president de l’agrupació local de Gandesa.

Comín ja va postular-se per liderar la llista de Junts poc abans que Carles Puigdemont anunciés la seva candidatura a les eleccions catalanes del 12-M. Inicialment, abans de l’avançament electoral a Catalunya decidit pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, Puigdemont tenia la intenció de tornar-se a presentar als comicis europeus.

En una entrevista a RAC1 aquest dimarts,  Puigdemont havia beneït la candidatura de Comín, dient d’ell que “ha fet un treball excepcional” i que “és un projecte que el vam començar junts i no s’entendria que abandonéssim la trinxera europea”, recull l’ACN.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari