Junts critica “l’aquelarre” del PP al Senat contra l’amnistia

Pallarès vincula la citació a Puigdemont del Suprem amb el fet que "és la gran peça a perseguir"

  La senadora de Junts Maria Teresa Pallarès, al Senat (ACN)

  La senadora de Junts Maria Teresa Pallarès ha criticat aquest dilluns “l’aquelarre” del PP contra l’amnistia a la Comissió de les Comunitats Autònomes del Senat. En declaracions a la porta de la cambra alta, Pallarès ha acusat els populars de fer un ús “partidista” de les institucions en “contra del catalanisme i l’independentisme”.

  “És el seu discurs de sempre, i nosaltres tenim molt clar que estem aquí per defensar el que és legítim”, ha dit la senadora de Junts, que ha afegit que independentment del no del Senat, l’amnistia s’aprovarà al Congrés i entrarà en vigor. Al PP, ha dit, “els va sortir malament la Comissió de Venècia”, i ha quedat demostrat que aquesta és una llei “sòlida”.

  D’altra banda, en referència a la decisió de Tribunal Suprem de citar a declarar per videoconferència l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i el diputat d’ERC Ruben Wagensberg, Pallarès ha recordat que els tribunals no van començar a veure cap delicte de terrorisme fins sis anys després del procés i quan s’estava negociant la llei d’amnistia. “Confiem que les coses a poc a poc es vagin posant al seu lloc”, ha dit, tot i que a Junts “sabem que tot acabarà al Constitucional”.

  “Ja sabíem que el president Puigdemont és la gran peça a perseguir en aquesta qüestió”, i que “seguiran utilitzant totes les eines que tinguin al seu abast per desacreditar i desgastar”, ha indicat Pallarès, però “això es combat amb la justícia i estem fent bona feina”, ha assegurat.

  (Visited 40 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari