Illa culpa a Aragonès i Puigdemont d’una “dècada perduda” a Catalunya

El primer secretari del PSC promet liderar una "tercera gran transformació" centrada en potenciar el sector industrial

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, al XV Congrés del partit després de ser escollit cap de llista a les eleccions del 12-M (Partit dels Socialistes de Catalunya)
El primer secretari del PSC, Salvador Illa, al XV Congrés del partit després de ser escollit cap de llista a les eleccions del 12-M (Partit dels Socialistes de Catalunya).

Salvador Illa, primer secretari del PSC, ha inaugurat la precampanya del seu partit al Baix Llobregat, denunciant Carles Puigdemont i Pere Aragonès com a responsables d’una “dècada perduda” a Catalunya, abastant àrees com l’educació, la sequera i la sanitat. Els socialistes parteixen amb una lleugera avantatge segons les enquestes i competiran amb Junts i ERC, als quals responsabilitza dels problemes catalans, citant el baix rendiment educatiu i la manca d’inversió en energies renovables: “Ells són els responsables de la dècada perduda. Ells han codirigit Catalunya i han integrat candidatures conjuntes”.

Illa promet liderar una “tercera gran transformació” a Catalunya centrada en potenciar el sector industrial després de les dues anteriors, liderades per Jordi Pujol i Pasqual Maragall. Argumenta que això impulsarà la riquesa i la prosperitat, portant Catalunya a liderar Espanya de nou.

El líder socialista també adverteix sobre el perill de confiar-se en les enquestes. Convida a encarar la campanya amb “bon ànim”, citant a Shimon Peres per destacar que, tot i ser encoratjadores, no es pot donar res per fet.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari