L’Ajuntament de Barcelona autoritza el Barça a treballar en les obres del Camp Nou fins a la mitjanit i els dissabtes

En l'horari nocturn s'hauran de fer treballs interiors que no requereixin maquinària que faci soroll

Les obres del Camp Nou - Foto: FC Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha autoritzat el Barça a treballar en les obres del Camp Nou fins a la mitjanit i els dissabtes, segons ha avançat El Periódico i han confirmat a l’ACN fonts municipals. Entre les 20 i les 24 hores, però, només es podran fer treballs interiors que no requereixin ús de maquinària que pugui produir molèsties de soroll. Tampoc es podrà produir contaminació lumínica molesta per als veïns. Els dissabtes es podrà treballar des de les 10 del matí. Cada mes es fa una reunió entre districte, veïns i Barça i a la del mes de maig s’avaluaran aquestes noves mesures.

D’altra banda, pròximament es convocarà aquest mes d’abril la taula de treball sobre mobilitat al futur Espai Barça amb veïns, districte i el club. Està previst que es facin dues reunions més per tractar aquest tema, una prevista per al mes de maig i una altra per al mes de juny. La porta d’obra que dona accés al carrer Cardenal Reig romandrà tancada per a tots els vehicles d’obres, inclosos els d’ús particular.

El Barça també s’ha compromès a lliurar cada mes un informe on s’exposin els mesuraments del nombre de partícules en suspensió a l’aire. El club farà un cobriment per concentrar el màxim de partícules amb el compromís de fer-ho durant el mes d’abril. El districte de les Corts vetllarà que els nivells de concentració en l’aire estiguin controlats.

També s’ha decidit deixar sense cap mena d’activitat tota la zona que comprèn l’antic espai del Mini Estadi els dies que tinguin llicència extraordinària per obres. En cas que s’hagi d’utilitzar formigó o qualsevol mena de material aquests dies, el material s’haurà de transportar des de fora de l’obra.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari