El detingut per matar el fill i apunyalar la mare a Bellcaire reconeix parcialment els fets

La dona continua ingressada a l'hospital Trueta en estat crític, estable i pronòstic reservat

Els Mossos s'enduen el detingut després de la reconstrucció del crim de Bellcaire d'Empordà

Segons fonts properes al cas, l’home que presumptament ha matat el fill de 5 anys a ganivetades i ha ferit de gravetat la mare de la criatura a Bellcaire d’Empordà (Baix Empordà) ha reconegut parcialment els fets durant la reconstrucció que han fet a l’escena del crim. Ha reconegut que aquest dimecres a la matinada ha fet servir les seves claus per entrar al domicili. També ha admès que anava armat amb una navalla.

La parella estava en tràmits de separació, segons les mateixes fonts. A dins de l’immoble, hi havia la mare, de 29 anys, i el petit, de 5 anys. L’arrestat ha afirmat que s’ha dirigit fins a l’habitació de la dona, on hi havia la mare i el nen dormint, i s’ha llançat damunt d’ella. Segons la seva versió, ha estat aleshores quan ha sentit el petit plorant, l’ha “empentat” i el nen se n’ha anat cap a la seva habitació.

L’home, de 27 anys, ha afirmat que l’última imatge que té del petit és estant de bocaterrosa i immòbil al seu llit. Fonts properes a la investigació han indicat a l’ACN que el nen tenia diverses ganivetades a la zona del pit.

Després de perpetrar l’atac, el detingut ha explicat que ha marxat del domicili, però que ha tornat una estona més tard. En aquell moment, s’ha trobat la dona a la porta i l’ha arrossegat de nou cap a dins de l’immoble. L’home ha afirmat que llavors l’ha colpejat a la cara amb un objecte de ferro i ha fugit del domicili.

La dona continua ingressada a l’hospital Trueta en estat crític, estable i pronòstic reservat.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari