L’empresària Anna Navarro serà la número 2 de la llista de Puigdemont al 12-M

Junts vol reforçar el perfil econòmic amb la incorporació de la referent del sector de les noves tecnologies

Anna Navarro

L’empresària Anna Navarro serà la número 2 de la candidatura de Carles Puigdemont a les eleccions del 12-M. Junts vol reforçar el perfil econòmic de la llista amb la incorporació de la referent del sector de les noves tecnologies.

Navarro va néixer a Olot i ha estat tres dècades treballant en empreses tecnològiques, també a Silicon Valley (EUA). El desembre de 2021, va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat pel seu esforç en tecnologia i empresa.

L’empresària ha explicat que ara vol posar la seva experiència al servei de Catalunya. “No vinc a escalfar cadires sinó a treballar pel que ens mereixem els catalans”, ha afegit. Per la seva banda, Puigdemont li ha agraït que hagi fet al pas per ajudar en la “nova etapa” del país.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari