Investigat com a terrorisme gihadista l’atac a un establiment del centre comercial Màgic de Badalona

El jutjat va ordenar l'ingrés a presó provisional de l'home i ha demanat inhibir-se a favor de l'Audiència Nacional

Rètol del centre comercial Màgic de Badalona (ACN)

L’atac amb una destral contra un establiment de menjar ràpid del centre comercial Màgic de Badalona s’està investigant com un acte de terrorisme gihadista, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i recull aquest dimarts l’ACN.

Els fets van tenir lloc dimecres passat, quan un home va començar a trencar els vidres de l’aparador armat amb l’eina. Amb tot, però, no va fer ferir ningú. Un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei i un vigilant del centre comercial el van poder reduir i retenir l’individu fins a l’arribada de la policia.

L’home va quedar detingut i el Jutjat d’Instrucció número 4 de Badalona va ordenar el seu ingrés provisional a la presó. Ara, aquest jutjat ha demanat inhibir-se a favor de l’Audiència Nacional perquè és l’òrgan jurisdiccional competent per a la instrucció d’aquest tipus de delictes.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari