Alejandro Fernández diu que per investir Illa “hauria de trencar tots els acords amb els separatistes”

El candidat del PPC assegura que "no es donen les condicions" per conversar amb Junts

El líder del PP català, Alejandro Fernández

El candidat del PPC a les eleccions catalanes, Alejandro Fernández, ha assegurat que els socialistes “haurien de trencar tots els acords amb els separatismes”, a Madrid i a Catalunya, si el PSC volgués els vots dels populars per a investir Salvador Illa després del 12-M. En una entrevista a Antena 3, Fernández ha avisat que “no donaran alegrement la clau” del Govern a ningú i que, si tenen influència, “significarà la fi del procés”.

D’altra banda, després que el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, hagi defensat que si es donen determinades condicions podrien “establir converses amb Junts”, Alejandro Fernández ha respost que “avui no es donen aquestes condicions i temo que no es donaran”. El candidat del PPC ha afegit que no veu “incoherència” entre el seu missatge i el de Feijóo. “La sintonia entre Feijóo i servidor sobre què cal fer a Catalunya és absoluta”, ha conclòs.

En una altra entrevista a la COPE, Fernández ha denunciat que “si Salvador Illa ha d’escollir, preferiria mil cops pactar amb els separatistes abans que amb el PP”, i ha assegurat que “no es pot incloure l’actual PSC en el bloc constitucionalista perquè estan en una operació conjunta per traslladar el procés al conjunt d’Espanya”.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari