Sabrià també fa un “pas al costat” i deixarà la política institucional quan arribi el nou govern de la Generalitat

El viceconseller continua el camí d'Aragonès i Rovira: "És l'hora d'idees noves i deixar pas a nous lideratges"

El viceconseller d'Estratègia i Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Sergi Sabrià (@Esquerra_ERC)

El viceconseller de la Generalitat en funcions, Sergi Sabrià, també fa un “pas al costat” i deixarà la política institucional quan arribi el nou govern de la Generalitat. En una carta a la qual ha tingut accés l’ACN, Sabrià anuncia que emprendrà nous camins professionals. Recull les paraules del president català en funcions, Pere Aragonès, i de la secretària general d’ERC, Marta Rovira: “És l’hora de cares noves i idees noves, de deixar pas a nous lideratges”.

Sergi Sabrià, que va ser portaveu dels republicans al Parlament de Catalunya, president del grup parlamentari d’ERC, cap de l’oficina d’Aragonès a la presidència de la Generalitat, i alcalde de Palafrugell, es mostra “convençut” que el partit compta amb una nova generació “preparada per prendre el relleu”.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari