Albiach, a Aragonès: “Si rectifica i diu clarament que atura el Hard Rock, retirem l’esmena. Depèn de vostè”

La líder dels comuns promet suport a modificacions de crèdit o decrets per garantir millores previstes als comptes

Jéssica Albiach

Els comuns avisen el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que si no es compromet a aturar el Hard Rock mantindran la seva esmena a la totalitat als pressupostos. “Si rectifica i diu clarament que atura el Hard Rock, retirem l’esmena. Encara és possible i depèn de vostè”, ha subratllat la líder dels comuns, Jéssica Albiach, durant el ple del Parlament de Catalunya per votar les esmenes dels grups parlamentaris.

La presidenta del grup ha remarcat que negociaran fins a l’últim minut, però ha admès que no li sembla que el govern català “es mogui”. Precisament per això Albiach ha promès a entitats i sectors professionals que preveiessin millores amb el pressupost que si l’executiu d’Aragonès les presenta via modificacions de crèdit o decret, els comuns hi donaran suport.

Les propostes del govern català sobre el Hard Rock
D’altra banda, Albiach ha criticat que el govern de la Generalitat hagi filtrat algunes de les propostes que els va fer en les reunions d’aquest dimarts sobre el Hard Rock. Segons els comuns, l’executiu els va proposar “estudiar el compliment” d’una proposta de resolució aprovada pel Parlament de Catalunya que podria permetre aplicar una moratòria al Hard Rock, ja que atura el planejament urbanístic de complexos que utilitzin 100 litres d’aigua per persona i dia.

També els va plantejar aprovar un decret amb nous criteris de planificació del joc, però Albiach ha assenyalat que és “una trampa” perquè no afecta el Hard Rock, perquè exclouria casinos i bingos en el no atorgament de noves autoritzacions de salons de joc.

La darrera proposta de l’executiu català als comuns, que li va plantejar Aragonès a Albiach durant la trobada que van tenir a la tarda, consistia a constituir un grup de treball per estudiar la fiscalitat en matèria de joc a la resta de països europeus. “No tinc paraules, és un brindis al sol i paper mullat. Demano respecte a la intel·ligència, i si no és a la nostra com a mínim que sigui a la dels ciutadans”, ha subratllat.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari