Feijóo afirma que el Govern de Sánchez caurà per la mentida i la corrupció: “Però nosaltres no deixarem caure el país”

El líder del Partit Popular ha advertit que, independentment del moment de la caiguda de Sánchez, el país no patirà el mateix destí que el seu partit, perquè el PP no ho permetrà

El president del Partit Popular, Alberto Núñez-Feijóo, ha pronosticat la caiguda del Govern de Pedro Sánchez, acusant-lo d’haver ascendit al poder “amb la mentida i la corrupció” i d’estar ara “segrestat” pels seus aliats independentistes. Durant un míting a Còrdova, ha sostingut que el l’executiu de Sánchez col·lapsarà per les mateixes raons que li van permetre arribar al poder. Ha afirmat que la legislatura durarà tant com els seus socis independentistes ho considerin útil, però el PP no permetrà que el país pateixi, encara que el partit rival caigui.

Feijóo ha advertit que, independentment del moment de la caiguda de Sánchez, el país no patirà el mateix destí que el seu partit, perquè el PP no ho permetrà. Contrasta la suposada deshonra del Govern central amb la gestió dels governs autonòmics populars, insinuant que aquests últims són més responsables i escolten els ciutadans. Es posiciona en contra d’un Govern que, segons ell, està més preocupat per complaure l’independentisme que per vetllar per la sobirania nacional.

Les declaracions de Feijóo reflecteixen el rebuig del Partit Popular cap a la corrupció i la seva percepció que el PSOE es troba acorralat per ella. El líder del PP promet enfrontar-se legalment al que considera despropòsits del Govern de Sánchez, que segons ell ja no governa sinó que simplement sobreviu.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari