La CEOE rebutja “profundament” les declaracions de Milei acusant la dona de Sánchez

María Jesús Montero ha demanat als empresaris que es desmarquin del discurs del president argentí

El president de la CEOE, Antonio Garamendi (ACN, Andrea Zamorano)

El president de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), Antonio Garamendi, ha rebutjat “profundament” les paraules del president de l’Argentina, Javier Milei, contra el president del govern central, Pedro Sánchez, i la seva dona, Begoña Gómez, a qui el mandatari argentí va acusar de “corrupta” en un acte organitzat per Vox. “Són declaracions fora de to, que no corresponen a un missatge diplomàtic”, ha dit el líder de la patronal espanyola en una entrevista a la Cadena SER. “No era el lloc”, ha agregat.

Garamendi ha ressaltat les relacions econòmiques entre els dos països i ha assegurat que Espanya és “el principal inversor europeu a l’Argentina”. “Hi ha una cosa molt important que últimament falla, que és la lleialtat institucional”, ha sentenciat.

María Jesús Montero reclama als empresaris espanyols que es desmarquin del discurs de Milei

Amb tot, la vicepresidenta primera del govern central, María Jesús Montero, ha reclamat als empresaris espanyols que es desmarquin del discurs de Milei. “Crec que seria important que l’empresariat que contribueix d’una manera tan important a la consolidació de la democràcia alerti i traslladi amb tota claredat que no s’hi val tot”, ha dit, i “sigui capaç de transmetre que creu en la democràcia del nostre país i en la capacitat dels espanyols de governar-nos”.

Montero ha rebutjat el comportament del PP, i ha dit que “estan mimetitzant el discurs perillós de la ultradreta” en un moment en què hi ha una “ingerència” per part d’un líder estranger que “qüestiona la democràcia a Espanya”. Segons Montero, Milei és exemple de “l’onada reaccionària” que “cobra importància” davant les eleccions europees del pròxim 9 de juny.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari