Albares trasllada a l’ambaixador argentí l’exigència d’una rectificació pública de Milei

Fonts d'Exteriors afirmen que la trobada s'ha produït en un marc de "respecte i cortesia"

El ministre d'Afers Exteriors, José Manuel Albares, en acabar la reunió del Consell de Ministres (ACN)

El ministre d’Exteriors, José Manuel Albares, ha traslladat a l’ambaixador argentí, Roberto Bosch, l’exigència d’una rectificació pública per les manifestacions de Javier Milei sobre la dona del president Pedro Sánchez, Begoña Gómez. Albares, que s’ha reunit personalment amb Bosch després de cridar també a consultes l’ambaixadora espanyola a Buenos Aires, María Jesús Alonso, considera que és “el moment més greu” en les relacions diplomàtiques entre els dos països fruit de “l’atac frontal” del president argentí.

Segons fonts d’Exteriors, la trobada del ministre amb l’ambaixador argentí ha transcorregut en un marc de “respecte i cortesia diplomàtica”.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari