Un accident a l’AP-7 causa 16 quilòmetres de retenció en l’operació tornada de la Segona Pasqua

El 43,3% dels cotxes previstos ja han tornat a l'àrea metropolitana de Barcelona, segons Trànsit

Circulació lenta i aturades per l'accident a Subirats a l'AP-7

El 56,6% dels cotxes previstos pel Servei Català de Trànsit han tornat a l’àrea metropolitana de Barcelona entre les dotze del migdia i les cinc de la tarda d’aquest dilluns, segons les dades que aporta l’organisme. En concret, són 129.783 vehicles dels 300.000 que s’espera que tornin fins a les dotze de la nit.

La jornada s’ha desenvolupat fins ara sense incidències remarcables, i les que es produeixen tenen com a protagonista, principalment, l’AP-7. Un accident a Subirats (Alt Penedès) en sentit nord ha provocat 16 quilòmetres de retenció des de Vilafranca. El sinistre ha provocat tres ferits amb lesions de caràcter lleu. Per descongestionar el trànsit, s’ha obert el carril addicional de l’AP-7 i de la B-23 entre Avinyonet del Penedès i Molins de Rei.

En paral·lel, hi ha 4,5 quilòmetres més de circulació lenta a l’AP-7 a Santa Margarida i els Monjos per un camió avariat i 1 quilòmetre a Barberà del Vallès.

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari