El govern català diu que fer cas els comuns per aturar Hard Rock el portaria a prevaricar

En Comú Podem nega que vulgui provocar pressions a funcionaris sobre un informe abans de reunir-se amb l'executiu aquest dimecres per explorar un acord per als pressupostos

Jéssica Albiach - Foto: ACN, Arnau Martínez

El govern de la Generalitat ha assegurat que el que En Comú Podem li demana per aturar el Hard Rock suposaria prevaricar. Fonts de l’executiu consultades per l’ACN expliquen que els de Jéssica Albiach reclamen enterrar el projecte a partir de l’informe sobre la seva viabilitat, però que l’executiu no pressionarà pas els funcionaris perquè el document sigui desfavorable.

“No és possible i seria prevaricar”, apunten des de la Generalitat. En Comú Podem, per la seva part, nega que vulguin que l’executiu prevariqui, i assumeixen que l’informe estarà ben fet i sotmès a la llei. Govern i comuns s’han tornat a reunir aquest dimecres al voltant de les 16 hores per explorar un acord pels pressupostos.

El macroprojecte de Hard Rock continua sent el gran escull que impedeix l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat per al 2024. Des de l’executiu argumenten que el projecte no té “res a veure” amb els comptes, on no hi ha “ni un sol euro, ni una partida ni res” inclòs que faci referència al Hard Rock.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari