El gobierno catalán dice que hacer caso a los comunes para detener Hard Rock le llevaría a prevaricar

En Comú Podem niega que quiera provocar presiones a funcionarios sobre un informe antes de reunirse con el ejecutivo este miércoles para explorar un acuerdo para los presupuestos

Jéssica Albiach - Foto: ACN, Arnau Martínez

El govern de la Generalitat ha assegurat que el que En Comú Podem li demana per aturar el Hard Rock suposaria prevaricar. Fonts de l’executiu consultades per l’ACN expliquen que els de Jéssica Albiach reclamen enterrar el projecte a partir de l’informe sobre la seva viabilitat, però que l’executiu no pressionarà pas els funcionaris perquè el document sigui desfavorable.

«No és possible i seria prevaricar», apunten des de la Generalitat. En Comú Podem, per la seva part, nega que vulguin que l’executiu prevariqui, i assumeixen que l’informe estarà ben fet i sotmès a la llei. Govern i comuns s’han tornat a reunir aquest dimecres al voltant de les 16 hores per explorar un acord pels pressupostos.

El macroprojecte de Hard Rock continua sent el gran escull que impedeix l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat per al 2024. Des de l’executiu argumenten que el projecte no té «res a veure» amb els comptes, on no hi ha «ni un sol euro, ni una partida ni res» inclòs que faci referència al Hard Rock.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deja un comentario