El PSOE dona suport a Armengol i afirma que la petició del PP “no té cap fonament”

Els socialistes insisteixen que la presidenta del Congrés "no apareix al sumari ni a cap dels documents" del cas Koldo

    El secretari general del PSOE i president del govern central, Pedro Sánchez, presideix una reunió del seu partit (@PSOE)

    El PSOE ha tancat files amb la presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol, després que el PP hagi carregat contra ella pel cas Koldo i hagi exigit la seva “immediata divisió”. La portaveu de l’executiva del PSOE, Esther Peña, ha criticat la petició dels populars i ha assegurat que “no té cap fonament”, tot assenyalant que no hi ha cap article de la Constitució ni del reglament de la cambra baixa que obligui Armengol a renunciar al seu càrrec.

    “La senyora Armengol no apareix al sumari ni a cap dels documents en els quals s’està treballant en aquest cas”, ha defensat Peña en declaracions recollides per Europa Press, que ha considerat que s’està posant en dubte el “bon nom” de la presidenta del Congrés i ha demanat al PP “deixar d’embrutar el nom de persones” que, a parer seu, “no pinten res”. De fet, la portaveu socialista ha insistit que és el diputat popular Miguel Tellado qui ha de donar explicacions, perquè el seu nom sí que apareix al sumari del cas.

    Respecte a les suposades “mascaretes fake” que el govern balear que encapçalava Armengol va comprar, Peña  ha defensat que aquestes no existeixen ja que les que va rebre l’administració balear “no eren del tipus sol·licitat, però sí que eren aptes pel seu ús”. Per això, ha dit la socialista, es va reclamar la diferència de preu entre un tipus i l’altre.

    (Visited 25 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari