La justícia denega el desallotjament de 150 ocupes a Badalona per falta d’alternativa residencial

Albiol torna a demanar als tribunals que facin fora l'assentament adduint falta de seguretat i problemes d'incivisme

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, durant l'atenció als mitjans (ACN)

Un jutjat contenciós administratiu ha desestimat la petició del govern municipal de Badalona per desallotjar d’urgència unes 150 persones que ocupen l’antic institut públic B-9, al barri del Remei, segons ha avançat El Periódico i ha confirmat l’ACN.

La jutgessa ha desestimat la petició retraient a l’Ajuntament de Badalona que no hagi plantejat una alternativa residencial als ocupes, la majoria dels quals són immigrants, que podrien quedar en completa vulnerabilitat si se’ls fa fora. A més, ha indicat que el consistori badaloní hauria d’haver iniciat un procediment administratiu abans de recórrer a la justícia per fer un desnonament d’urgència.

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha tornat a demanar el desallotjament adduint falta de seguretat i problemes d’incivisme. En concret, ha considerat que hi ha un “gran risc” d’incendi per la manipulació dels quadres elèctrics i que l’ocupació està causant problemes de delinqüència i incivisme.

L’objectiu d’Albiol és instal·lar en aquell immoble una comissaria de la Guàrdia Urbana.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari