Ciutadans també pretén portar a la JEC el CIS “indigne” i l’entrevista de Sánchez a TVE

Envia carta a la Comissió Europea per "amenaces" del president a la independència judicial

Jordi Cañas

El director de la campanya de Cs, Jordi Cañas, ha assegurat que el seu partit portarà a la Junta Electoral Central (JEC) l’enquesta flaix del CIS que ha qualificat “d’indigne” i l’entrevista d’aquesta nit a TVE al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en plena campanya electoral. “La voluntat d’ingerència traspassa qualsevol llindar de la política”, ha afegit.

En roda de premsa, Cañas ha explicat que també han enviat una carta al comissari de justícia de la Unió Europea, Didier Reynders, alertant del que pot significar “l’amenaça” de Sánchez de regeneració democràtica. I ha apuntat que vol “atemptar” contra la independència judicial i la llibertat de premsa.

Segons Cañas, el president espanyol ha volgut controlar el debat públic “desviant l’atenció de possibles casos de corrupció”. “Sánchez s’ha embolcallat amb la bandera democràtica mentre ataca els principis bàsics de la democràcia”, ha insistit.

Es tracta, per a Cañas, d’un “fred càlcul electoral personal i polític” que ha estat “emmascarat” per una decisió per amor. “S’ha evidenciat que és per amor al poder i per amor a ell mateix”, ha conclòs en referència a la decisió de Sánchez de mantenir-se com a president del govern espanyol després de 5 dies de reflexió.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari