Junts continua negociant la llei d’amnistia tot i la causa del Suprem per terrorisme

Rius acusa la "judicatura española" d'"interferir en la voluntat del legsislador"

El portaveu de Junts, Josep Rius, en roda de premsa (ACN)

La negociació entre Junts i el PSOE es manté oberta quan falta una setmana perquè s’acabi el termini per a la introducció de canvis en la proposició de llei d’Amnistia i al marge de la decisió feta pública avui pel Tribunal Suprem d’investigar l’expresident Carles Puigdemont i el diputat d’ERC Rubén Wagensberg per delictes de terrorisme pel Tsunami Democràtic.

Junts denuncia que amb la seva decisió el Suprem “baixa una vegada més a l’arena política per interferir en la voluntat del legislador”. Així ho ha assegurat el vicepresident i portaveu del partit, Josep Rius.

En roda de premsa a la seu del partit, ha traslladat el suport a Puigdemont, Wagensberg i totes les persones encausades i ha carregat contra la “judicatura espanyola”, que “posa en joc l’estat de dret a l’Estat espanyol i a Europa i el respecte i l’exercici dels drets fonamentals” amb les acusacions de terrorisme.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari