Erra insta els grups a negociar els pressupostos de la Generalitat

La presidenta del Parlament de Catalunya afirma que "com més àmplia sigui la majoria parlamentària, millor serà per al país"

La presidenta del Parlament, Anna Erra

La consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, ha lliurat aquest dimecres el projecte de pressupostos al Parlament de Catalunya. Després que el Consell Executiu aprovés els nous comptes aquest matí, la consellera s’ha desplaçat fins a la cambra, on l’ha rebut la presidenta, Anna Erra, a qui ha lliurat el projecte en format digital, en una tauleta.

Erra ha instat els grups a negociar, manifestant que “com més àmplia sigui la majoria parlamentària, millor serà per al país”. En una breu declaració, ha defensat que la de pressupostos “és una de les lleis més importants que es tramita” al Parlament, perquè “és l’instrument per garantir la prestació de serveis públics”.

Per la seva part, Mas Guix ha apel·lat a “aprofitar la finestra d’oportunitat” que suposen el creixement econòmic i la suspensió de les regles fiscals. En aquesta línia, la consellera ha traslladat l’expectativa que “en un parell de setmanes puguin disposar d’un suport ampli” i l’expansió de recursos pugui destinar-se a la ciutadania.

Tot seguit, la Mesa i la Junta de Portaveus s’han reunit per a admetre el projecte a tràmit i fixar el calendari.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari