Els dos policies nacionals personats al cas Tsunami demanen incorporar informes sobre espies russos a la causa

Reclamen que es faci un ofici al Cos Nacional de Policia

Els dos policies nacionals personats al cas Tsunami Democràtic han demanat al jutjat central d’instrucció número 6 de l’Audiència Nacional que reclami al Cos Nacional de Policia que aporti a la causa, si existeixen, informes sobre set espies russos “experts en sabotatges i assassinats” que haurien viatjat a Barcelona entre 2014 i 2019.

L’escrit, avançat pel diari El Mundo i al qual ha tingut accés l’ACN, ho justifica amb un recull de diverses notícies de mitjans de comunicació amb investigacions sobre la suposada presència de membres del servei d’intel·ligència militar rus a Barcelona durant els anys del procés independentista.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari