Puente ordena una auditoria interna al Ministeri de Transports per avaluar fins on arriba el cas Koldo

El PSOE promet actuar amb "transparència absoluta, caigui qui caigui"

    El ministre de Transports, Óscar Puente, en roda de premsa (ACN)

    El ministre de Transports, Óscar Puente, ha encarregat una auditoria interna per esbrinar les implicacions del cas Koldo, que afecta l’exassessor de l’exministre José Luis Ábalos, Koldo García. Puente, que compareixerà aquest dimarts en roda de premsa per abordar aquest cas, vol conèixer les ramificacions de possibles activitats corruptes en la compra de mascaretes durant la pandèmia de covid.

    De moment, l’executiva del PSOE ha demanat aquest dilluns a l’exministre Ábalos que deixi l’acta de diputat al Congrés, i ha anunciat que registrarà una petició perquè es constitueixi una comissió d’investigació a la cambra baixa per esclarir aquest cas i altres de comissions en la compra de material sanitari. El PSOE i el govern central han promès que actuaran amb “transparència absoluta, caigui qui caigui”, perquè “no pot quedar res en racons foscos”, segons ha dit la portaveu del PSOE, Esther Peña, i prometen que aniran fins al final en l’esclariment del cas.

    Per la seva banda, el ministre d’Indústria, Jordi Hereu, ha assegurat que el projecte socialista “sempre ha combatut la corrupció” i, per tant, cal “prendre decisions des de la responsabilitat”. Segons el PSOE, la investigació judicial i la comissió al Congrés han de permetre que els ciutadans coneguin “tots els fets” i que els qui tenen informació “aportin qualsevol indici” de què disposin.

    (Visited 30 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari