El PP demana infraestructures urgents per evitar la imatge de “societat subdesenvolupada” que porta aigua amb vaixells

Lamenta la "demagògia" i la "incompetència" que han presidit la gestió de l'aigua en els darrers anys

El president del PPC, Alejandro Fernández (ACN)
El president del PPC, Alejandro Fernández (ACN).

El líder del PP, Alejandro Fernández, ha considerat “urgent” impulsar amb “decisió i determinació” les infraestructures necessàries per evitar la imatge de “societat subdesenvolupada” que Catalunya dona en necessitar rebre aigües amb vaixells. El popular ha celebrat que aquesta setmana el Parlament hagi donat el seu vis-i-plau a set propostes de la seva formació per combatre la sequera, però ha avisat que aquestes mesures són “insuficients”. Ha dit que cal actuar amb celeritat perquè la situació actual no es repeteixi en el futur: “Si les coses no es fan bé ho acabarem pagant car”, ha advertit Fernández que ha lamentat la “demagògia” i la “incompetència” que han presidit la gestió de l’aigua els darrers anys.

Alejandro Fernández ha considerat que el fet que el Parlament hagi donat suport a iniciatives plantejades pel PP és una prova de la preocupació de l’executiu català i de les altres formacions que conformen l’arc parlamentari. “Com han d’estar d’amoïnats i alarmats davant la seva pròpia incompetència per acceptar que les nostres propostes son les necessàries per combatre la sequera”, s’ha preguntat el popular.

Ha lamentat “la barreja de demagògia, incompetència populisme i irresponsabilitat que ha presidit la gestió de l’aigua a Catalunya en els darrers anys” i ha assegurat que, tot i que el president Pere Aragonès “no té la culpa que no plogui”, sí és responsable “de no haver fet les coses correctament per a poder gestionar una crisi d’aquestes característiques”.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari