La defensa de Dani Alves anuncia que presentarà un recurs contra la sentència

L'advocada afirma que el futbolista ja coneix la condemna i està "sencer"

  La defensa de Dani Alves, a l'arribada a l'Audiència de Barcelona (ACN)

  La defensa del futbolista Dani Alves ha anunciat que presentarà un recurs contra la sentència que condemna el brasiler a quatre anys i mig de presó per la violació a una noia en una discoteca de Barcelona. En declaracions als mitjans, l’advocada del violador, Inés Guardiola, ha explicat que han d’estudiar el text, però ha manifestat que continua “creient i defensat la innocència del senyor Alves”.

  Segons Guardiola, el futbolista ja coneix el resultat de la condemna i està “sencer”. “És una sentència llarga. Recorrerem i defensarem la innocència fins al final”, ha conclòs Guardiola, que ha indicat que aquesta tarda el visitarà a la presó per explicar-li el contingut de la sentència.

  (Visited 52 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari