L’advocat de la víctima d’Alves es mostra “satisfet”, però diu que el dany no s’ha reparat

La defensa de la noia valorarà la sentència per veure si la condemna s'adiu a "la gravetat" dels fets

  La defensa de la víctima de Dani Alves, a la sortida de l'Audiència de Barcelona (ACN)

  La defensa de la víctima del futbolista Dani Alves s’ha mostrat satisfeta amb la sentència notificada aquest dijous que condemna el brasiler a quatre anys i sis mesos de presó per violació. A la sortida de l’Audiència de Barcelona, l’advocat David Sainz ha assegurat que estan satisfets perquè la condemna reconeix “la veritat de la víctima i el patiment”, tot i que ha reconegut que “evidentment” el dany no s’ha reparat i que volen estudiar a fons el text.

  Sobre la pena fixada per l’Audiència de Barcelona, Sainz ha matisat que volen valorar la sentència completa i veure si la condemna imposada es pot comparar amb “la gravetat” dels fets provats. Així, esperaran a revisar la sentència amb “calma” i no ha aclarit si presentaran recurs o no.

  (Visited 71 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari