Uns 500 pagesos catalans s’uneixen a la marxa rural a Madrid

Unió de Pagesos diu que els poders de l'Estat volen entorpir les marxes i recorden que mai han sigut "violents"

Representants d'Unió de Pagesos

Mig miler de pagesos catalans s’han desplaçat aquest dimecres fins a Madrid per participar en una nova jornada de mobilitzacions per alertar de la situació del camp. “El moviment que s’ha iniciat de protestes, fins que no hi hagi respostes reals no s’ha de parar”, ha dit a la premsa el coordinador nacional del sindicat agrari Unió de Pagesos (UP), Joan Caball, abans de l’inici de la marxa.

La protesta, seguida per organitzacions de tota Espanya, pretenia fer entrar mig miler de tractors a la capital. “No hi ha hagut cap manifestació de pagesos amb violència, som gent que volem treballar i viure dignament”, ha afegit Caball en referència a unes declaracions del govern espanyol dient que esperava que la protesta fos “pacífica”.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari