Com reacciona Ayuso a la paròdia del ‘Polònia’ que la titlla de fatxa?

Isabel Díaz Ayuso

Isabel Díaz Ayuso s’ha pronunciat aquesta setmana sobre el Fatxa, la paròdia que el Polònia (3Cat) va fer de la cançó Zorra amb la presidenta de la Comunitat de Madrid com a protagonista. Durant la seva entrevista a La mirada crítica (Telecinco), la dirigent madrilenya no només escoltava la paròdia fent bona cara, sinó que bellugava el cap al so de la música, i fins i tot es reivindicava fent seu el lema de la broma: “Aquí està la fatxa”.

La presentadora del programa, Ana Terradillos, li pregunta si es va emprenyar quan va veure el vídeo, i Ayuso la sorprèn dient: “Tinc els meus dubtes, no sé si m’agrada més l’original o aquesta, aquí almenys no em diuen zorra, jo prefereixo que em diguin periodista o política o dona”. I encara afegeix: “Tinc el meu entorn encantat amb el vídeo, m’ha arribat per mil llocs”.

A continuació, justifica el perquè li ha agradat la paròdia: “Si em dius que, per exemple, obrir l’aixeta a qualsevol casa de Madrid i que hi surti aigua és ser fatxa, aquí tens una fatxa. Si abaixar impostos a la gent que s’esforça, als autònoms i comerciants és ser fatxa, aquí estem”. “Madrid és tot fatxa, fatxa, fatxa; en canvi, a l’altra banda del mur, fa molt de fred”, afegeix.

(Visited 223 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari