L’aFFaC lamenta la parcialitat de l’esborrany de la missió europea sobre la immersió

L'entitat reitera que l'informe ja estava escrit abans

Pancarta a favor de la immersió lingüística davant l'escola Turó del Drac de Canet de Mar
Pancarta a favor de la immersió lingüística davant l'escola Turó del Drac de Canet de Mar.

Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC) ha lamentat la parcialitat de l’esborrany europeu sobre la immersió lingüística i ha reiterat que la comissió que va visitar el país per elaborar-lo -formada per membres de partits de dreta i d’extrema dreta- “ja el portava escrit”.

Ho ha dit a l’ACN la portaveu de l’entitat, Belén Tascón, que ha recordat que la comissió es va entrevistar amb unes poques famílies molt assenyalades “que només es representaven a elles mateixes”, i que en canvi no duien “ni a la llista de substituts” el nom de l’aFFaC, “que representa 700.000 famílies d’alumnes”.

Tascón ha tornat a defensar “l’ampli consens” en relació a la immersió i ha denunciat l’intent de “falsejar la realitat”.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari