Pere Aragonès va a Brussel·les per pregonar la “normalització”

El jutge Joaquín Aguirre ha tornat a activar la “pista russa” del procés independentista, que toca directament Carles Puigdemont i el seu entorn més pròxim. És sabut que a la Unió Europea, les ingerències del Kremlin en els afers interns dels països comunitaris provoquen molts maldecaps i un rebuig frontal. Per això, l’associació que es fa entre el moviment independentista català i les maniobres des­estabilitzadores de Vladímir Putin resulta letal.

Aquesta setmana passada, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha viatjat a Brussel·les, on ha celebrat reunions amb quatre comissaris europeus. Amb aquesta visita, Pere Aragonès ha volgut llançar el missatge que els traumàtics esdeveniments del procés independentista de la tardor del 2017 estan totalment superats i que la Generalitat ha optat per la via de la plena “normalització” en la seva relació amb les institucions europees.

Per la seva banda, la consellera d’Exteriors, Meritxell Serret, ha deixat anar que les aventures amb els russos eren cosa de JxCat i que, en cap cas, el Govern d’ERC no s’ha deixat seduir mai pels cants de sirena del Kremlin.

(Visited 72 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari