Bolaños critica Feijóo per la “gran mentida” de l’amnistia

El ministre exigeix al PP que demani perdó als ciutadans als quals ha "inoculat crispació i odi"

El ministre de la Presidència, Félix Bolaños

Félix Bolaños ha afirmat aquest dilluns que “la gran mentida” d’Alberto Núñez Feijóo sobre els indults i l’amnistia “condiciona la legislatura”. Després d’un cap de setmana en què ha transcendit que PP i Junts van mantenir converses a l’entorn de la possibilitat de concedir les mesures de gràcia als independentistes, el ministre de la Presidència ha acusat els populars de mantenir “una gran impostura” per “inocular crispació i odi” contra l’acció de govern.

“El que hem sabut aquest cap de setmana és el que pensa Feijóo de veritat, i no se sembla de res amb el que deia fins ara”, ha afirmat el ministre després d’una reunió de treball en el marc de la lluita contra els consum de continguts impropis a internet per part de menors d’edat.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari