Retencions a l’A-2 i la B-23 per la sortida dels tractors de Barcelona

L'AP-7 registra sis quilòmetres de circulació intensa a l'altura de l'Alt Penedès

  La cua de tractors de l'avinguda Diagonal de Barcelona (ACN)

  La sortida dels tractors de Barcelona després de la mobilització d’aquest dimecres a la capital catalana ha causat circulació amb congestió de fins a deu quilòmetres a l’A-2 entre Castellbisbal (Vallès Occidental) i Pallejà (Baix Llobregat) en sentit Lleida, i quatre més a la B-23, entre Sant Joan Despí i Barcelona, també en sentit a la capital lleidatana, segons dades del Servei Català de Trànsit (SCT) corresponents a les deu del matí.

  A més, s’han registrat sis quilòmetres de circulació intensa a l’AP-7 entre Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès) i Vilafranca del Penedès, en sentit Tarragona. Alguns dels pagesos que han participat en la protesta d’aquest dimecres van optar per tornar a casa a la nit i altres, com els que venien de més lluny, han preferit pernoctar a Barcelona.

  (Visited 38 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari