Junts estudiarà la proposta de Sánchez de modificar la LECrim

La formació independentista manté que només les seves esmenes cobreixent "tothom" i preveu tancar al Congrés un acord en els 15 dies de marge

Míriam Nogueras

Junts manté l’aposta per les seves esmenes que es mantenen vives a la llei d’amnistia malgrat la proposta del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de modificar la llei d’enjudiciament criminal (LECrim) per acostar la formació de l’expresident Carles Puigdemont al vot a favor.

Fonts del grup de Junts al Congrés citades per l’ACN han apuntat aquest dimarts que estudiaran la proposta de Sánchez, però han insistit que les esmenes que van presentar són l’única fórmula que “cobreix tothom”.

Les mateixes fonts han manifestat la previsió d’assolir un acord en el termini de 15 dies de què disposa el Congrés per aprovar un nou dictamen en comissió, fins al 21 de febrer, tot i que no s’han pronunciat sobre la possibilitat de què disposa la comissió de prorrogar encara 15 dies més el termini.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari