El Parlament Europeu debatrà la ingerència russa a la Unió Europea en plena pròrroga de la investigació pel cas Volhov

Ciutadans vol incloure Carles Puigdemont en la investigació del Parlament a l'eurodiputada letona acusada de treballar pel Kremlin

Parlament Europeu

El Parlament Europeu celebra aquest dimarts un debat sobre les ingerències russes a la Unió Europea (UE). La discussió, feta a petició del Partit Popular Europeu i dels liberals de Renovar Europa, es produeix després que la cambra comunitària hagi obert una investigació a l’eurodiputada letona Tatjana Zdanoka, a qui revelacions periodístiques apunten com a col·laboradora i transmissora d’informació al Servei Federal de Seguretat rus (FSB).

El debat també es produeix en un context en què la justícia espanyola intenta reactivar la trama russa del procés i on Ciutadans intenta incloure Carles Puigdemont en la investigació de l’Eurocambra, precisament per la seva suposada vinculació amb el cas Volhov.

(Visited 87 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari