Feijóo avisa que la llei d’amnistia servirà per emparar “els contactes dels independentistes” amb Rússia

El líder del PP acusa el sobiranisme de mantenir relacions amb una "potència agressora"

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo
El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha avisat aquest dimarts que la llei d’amnistia que avui es votarà al Congrés dels Diputats servirà per emparar “els contactes independentistes amb una potència agressora com Rússia”. El dirigent popular ha fet aquesta valoració poc després que el jutge que instrueix el denominat cas Volhov, que vincula a Carles Puigdemont amb una suposada trama russa per afavorir la independència de Catalunya, hagi prorrogat sis mesos més la investigació.

Per a Feijóo, l’acord entre el PSOE i el sobiranisme busca “desmantellar l’Estat” i dibuixa diferències entre “un terrorisme bo i un terrorisme dolent”. “No és llei, és privilegi, perquè la llei mai pot fer-se en benefici particular”, ha dit en un esmorzar informatiu a Madrid.

Segons el PP, l’amnistia permet que, primera vegada, es concedeixi als “delinqüents” el privilegi d’escriure les lleis i “amnistiar-se a si mateixos”. “És el món al revés de Sánchez”, ha lamentat en un acte amb el líder del PP basc, Javier de Andrés.

Per a Feijóo, la llei “no havia d’arribar mai al Congrés” perquè està feta a la mida d’un pròfug i va ser negociada fora de les fronteres espanyoles. Finalment, ha denunciat que la norma, avalada per bona part de les formacions que van permetre la investidura del líder del PSOE, suposa “un pas més” en el procés de “degradació de la política i les institucions” que ha emprès el socialista Pedro Sánchez.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari