Junts expulsa Casol del seu grup parlamentari

La diputada es mantindrà com a no adscrita quan es formalitzi l'exclusió decidida per l'executiva del partit

Cristina Casol - Foto: ACN, Nico Tomás

L’executiva de Junts ha aprovat aquest dilluns l’expulsió de Cristina Casol del seu grup al Parlament de Catalunya, després que fos arxivada la denúncia interposada per aquesta diputada per assetjament per raó de sexe, segons ha avançat el diari Ara i ha confirmat l’ACN.

L’exclusió a proposta de la comissió permanent ha estat aprovada per majoria a l’executiva, amb vuit vots en contra, especifica la mateixa informació citant fonts presents a la reunió de la cúpula de Junts. Un cop rebut l’aval, correspondrà a la direcció del grup parlamentari, encapçalada per Albert Batet, executar la decisió.

Casol no renunciarà a la seva acta i es mantindrà com a diputada no adscrita l’any que queda de legislatura, segons va avançar l’ACN.

(Visited 122 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari