Quin projecte té Ramón Cotarelo?

Cotarelo, el 2017, presentant un llibre al programa de Graset
Cotarelo, el 2017, presentant un llibre al programa de Graset

El politòleg madrileny Ramón Cotarelo ha anunciat aquest dilluns a X la seva intenció d’obrir un canal a YouTube. “Fa temps que ho penso. Tan bon punt acabi un parell de treballs que he d’entregar, m’hi posaré”, ha respost a un altre usuari que li ho havia demanat.

“Vostè creu que podria monetitzar?”, li ha preguntat aquest exponent de la línia dura independentista al mateix usuari, abans d’aclarir que “he de guanyar-me la vida, car no estic pas a sou de ningú, diguin el que diguin els difamadors i corruptes d’ERC”.

Cotarelo s’ha queixat amargament els darrers anys que no el convidaven a TV3 i ha assenyalat com a culpable ERC, partit al qual va donar suport en el passat i, de fet, el va tenir en una llista electoral.

Si no canvia de parer, el politòleg seguirà les passes d’altres veterans opinadors independentistes que van esdevenir youtubers, com Pilar Rahola i Jordi Galves.

(Visited 292 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari