L’Audiència Nacional envia Rubiales a judici pel petó a Jenni Hermoso

El jutge instructor conclou que l'expresident de la RFEF va besar la futbolista de manera "unilateral i sorprenent"

Luis Rubiales es llança sobre Jenni Hermoso mentre l'abraça (RFEF)

El jutge instructor de l’Audiència Nacional Francisco de Jorge ha proposat que s’obri judici oral contra l’expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Luis Rubiales pel petó que va fer a la futbolista Jenni Hermoso, sobre el qual conclou que “no va ser consentit” i va ser una acció “unilateral i sorprenent”.

A més, també ha enviat a judici el director esportiu de la selecció espanyola masculina, Albert Luque, l’exentrenador de la selecció femenina, Jorge Vilda, i l’exresponsable de màrqueting de la RFEF Rubén Rivera, als quals atribueix pressions a la futbolista perquè digués públicament que el petó va ser consentit.

El magistrat, que aprecia l’existència d’indicis suficients penalment rellevants en aquest cas, ha afegit que la conseqüència jurídica d’elements com la finalitat eròtica o no del petó, i l’estat d’eufòria i agitació per la victòria de la selecció espanyol al Mundial del 2023, s’hauran de valorar en el judici oral.

De Jorge també especifica que no cal fer ara una qualificació detallada ni precisa dels tipus penals, ja que n’hi ha prou amb l’apreciació que en la més severa de les qualificacions possibles no excedirien de l’àmbit de penes que s’enquadren dins del procediment abreujat, recull l’ACN.

La interlocutòria, coneguda aquest dijous, reflecteix que el petó als llavis “afecta l’esfera de la intimitat reservada a les relacions sexuals, en particular en el context de dues persones adultes” i també que “les pressions a què es va sotmetre a la jugadora van crear” en ella “una situació d’ansietat i intens estrès”.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari