Els comuns insten Aragonès a “accelerar” els pressupostos

Joan Mena critica les condicions del PSC i alerta que l'ampliació de l'aeroport i el Hard Rock "dificulten l'entesa"

    El portaveu de Catalunya En Comú, Joan Mena, en roda de premsa aquest dilluns (ACN)

    Els comuns han demanat al president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, que “acceleri la negociació dels pressupostos”, tot i que també han advertit que hi ha elements que “dificulten” l’entesa, com ara la constitució de la comissió per a l’ampliació de l’aeroport del Prat o el macrocomplex de Hard Rock. Així ho ha assegurat aquest dilluns el portaveu de Catalunya En Comú, Joan Mena, que ha carregat contra les condicions que posen els socialistes.

    Mena ha assegurat que “la pilota està a la teulada d’ERC”, que “sap perfectament les posicions” que defensen els comuns en la negociació per als pressupostos com ara les “línies vermelles” de l’aeroport o del Hard Rock. A parer seu, el PSC, en insistir en els projectes esmentats, va “contra el sentit comú del segle XXI”. De fet, el portaveu dels comuns ha criticat “l’impacte ecològic” de l’ampliació de la infraestructura del Prat, i ha alertat que “portar a Barcelona 20 milions de turistes més és impensable”.

    “Ens sorprèn que el PSC del senyor (Salvador) Illa estigui més a la dreta que el PSOE del senyor (Pedro) Sánchez”, ha lamentat Mena, que ha alertat que si els pressupostos no s’aproven, “voldrà dir que continuem un any més amb les retallades dels serveis públics”.

    (Visited 33 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari